Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Tereza Mašková (28) se opět potýká s poruchou příjmu potravy. O tom, že už „v tom zase lítá“, promluvila na sociální síti, kde zveřejnila i drsné záběry z následků bulimie.

„Svou touhou po nesmyslné dokonalosti a ve stresových situacích nebo když mám strach ,si ulevit‘ tím, že půjdu zvracet, jsem své tělo dokázala dostat do takového stresu, že si vytvořilo chronický zápal v očích,“ nechala se slyšet Mašková, jež v minulosti vyhrála pěveckou soutěž SuperStar a loni tančila ve StarDance.

Zpěvačka vše řeší s odborníky a doufá, že už bude brzy opět zdravá. „Nejste sami, jsem s vámi a prosím vás, ať to nenecháte dojít daleko. Vyhledejte pomoc, dovolte si sami sobě pomoct. A já věřím a vím, že to zvládnu, protože mám kolem sebe lidi, kteří mě milují a podporují,“ dodala Tereza.

A měla pravdu. Ihned se jí dostalo podpory od kolegů ze StarDance a dalších známých osobností. „Terezko, ty naše růžové slunce!!! Drž se, buď na sebe hodná a opatrná! Jsi dokonalá, jedinečná a úžasná už taková, jaká jsi. Opatruj se,“ vzkázala jí tanečnice Marka Adamczyka Lenka Nora Návorková (33). Vítězka StarDance Darija Pavlovičová (22) jí pak poslala srdíčko. „Terezko, děkuju za všechny ty slečny, co tě poslouchají, obdivují a co jim třeba pomůže, že o tom takhle otevřeně napíšeš,“ chválila ji za otevřenost herečka Marie Doležalová (37).

„Terezko… Nebudu psát nic více. Mám tě ráda, moc. To víš,“ podpořila ji Eva Burešová (30) a přidala také srdíčko stejně jako Monika Bagárová (29)Petra Vojtková (36).

Tereza Mašková je všestrannou umělkyní. Kromě StarDance a SuperStar se zúčastnila také soutěží Tvoje tvář má známý hlas či Česko Slovensko má talent. Je také úspěšnou sólovou zpěvačkou.

Reklama

Další články

Načítám