Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikant Ondřej Gregor Brzobohatý (41) zažívá krušné chvíle. V církevní žalobě, která míří do Vatikánu a kterou chce jeho ex Taťána Kuchařová (36) anulovat církevní sňatek, je mnoho pikantností ze soukromí, které se nyní dostaly na povrch. Z velké části jsou to podle muzikanta nepravdy, zálibu v nošení ženských šatů však potvrdil.

„Obsah měl původně zůstat za zavřenými dveřmi Metropolitního církevního soudu. Nicméně vzhledem k tomu, že je plný lží a skandálních obvinění, rozhodla se jej Taťána podstrčit právě bulvárním médiím včetně rádoby kompromitujících fotografií, aby tak pošpinila mé jméno,“ řekl ve svém vyjádření Brzobohatý, který má v celé kauze velké zastání u mnoha celebrit.

A stejně jako pro Ondřeje, jednoduchá situace to rozhodně není ani pro jeho současnou partnerku, moderátorku Danielu Písařovicovou. A zatímco řada známých tváří se k celé kauze na sociálních sítí bohatě vyjádřila, moderátorka poslala svému partnerovi podporu beze slov.

Sdílela fotku ze soukromí, které si pár ještě do nedávna tolik hlídal. Zamilovaná fotka z dovolené a uprostřed srdíčko hovoří jasně. Brzobohatý má ve své současné přítelkyni absolutní oporu, což je v těžkých životních okamžicích, kterými je kupříkladu i rozvod, rozhodně důležité.

Reklama

Další články

Načítám