Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S oblibou se prezentuje jako podnikatelka. Ti, kteří s jejím „byznysem“ měli nebo mají co dočinění, by takový výraz jistě nepoužili. V souvislosti se Charlotte Štikovou (27) je napadají spíš slova jako hochštaplerka, která těží ze slavného jména.

Trpkou zkušenost má s hvězdou reality show Štiky i mladá žena z Moravy, které se zalíbila značková bunda, kterou Štiková nabízela na Instagramu. Poté, co si plácly, poslala dotyčná Charlotte 1080 korun. Slíbeného a zaplaceného zboží se ale doposud nedočkala. Když se dožadovala vysvětlení, přišla blokace a ticho po pěšině. Tak alespoň Super.cz popsala svou zkušenost.

„Sledovala jsem ji od dob reality show Štiky. Měla jsem ji ráda a důvěřovala jí. Nikdy by mě nenapadlo, že by něčeho takového byla schopná,“ řekla Super.cz zklamaná fanynka Štikové, která nám poskytla i screenshoty konverzace. Její jméno redakce zná, přála si však zůstat v anonymitě. O tom, že stejná věc se stala několika lidem před ní, prý nevěděla.

S Charlotte si psala na sociální síti, kde si vyměnily několik zpráv. Bohužel ji nevaroval ani způsob, jakým komunikovala. Pravopisné chyby, překlepy, jednoslovné odpovědi i to, že popletla zboží, které žena poptávala, nesvědčí o tom, že by šlo o důvěryhodný byznys. „Říkala jsem si, že asi nebude nejostřejší tužka v penále, ale co už,“ nechala se slyšet podvedená zákaznice, která je o trpkou zkušenost bohatší a o tisícovku chudší.

V zoufalé snaze dozvědět se víc zkoušela kontaktovat i blízké Štikové. Ozval se jí jen Josef Kokta. Ani on jí nedokázal pomoct. „Aktuální mobil na ni nemá, prý ji přes dva roky neviděl. Ještě dodal, že o ni mají doma velký strach,“ prozradila Super.cz.

Podvedená žena nyní vážně zvažuje, že s celou věcí půjde na policii. Tomu, že by se jí peníze vrátily, příliš nevěří, nechce ale, aby to Charlotte dál procházelo. „Třeba něco zmůžeme, když nás bude víc. Moc mě to mrzí, měla jsem ji ráda,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám