Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Michal David (63) promluvil o excesu, který se stal na křtu jeho desky. Zpěvák a moderátor známý z dua Těžkej Pokondr Roman Ondráček zaútočil na jeho manželku Marcelu. Musela zasahovat ochranka, která Ondráčka z akce násilím vyvedla.

Ondráček začal být na pódiu, kde s Michalem vystoupil, agresivní. Cestou z pódia mu to vyčetla Davidova manželka a běsnící Ondráček se rozhodl zatočit i s ní. Začal do ní strkat a vypadalo to, že se na ni vrhne i pěstmi. To už ale začala úřadovat ochranka.

Ondráčka z Pokondrů vyvedla ochranka. Napadal i manželku Michala Davida.

„Ještěže Marcele nic neudělal. To jsem nesmírně rád. Já byl na pódiu, když se to stalo, kdybych byl u toho, tak bych se asi neudržel. Kdyby na ni něco zkusil, byl bych opravdu nepříjemný,“ řekl Super.cz rázně Michal David.

„Myslím si, že nevěděl, co dělá, asi byl v deliriu,“ krčil rameny hitmaker, který čekal, že alespoň dnes přijde od Ondráčka omluva.

„Nevolal mi, žádná omluva nebyla,“ dodal David a pro Romana měl i vzkaz. „Na pivo spolu po včerejšku už opravdu nepůjdeme,“ uzavřel rázně.

Reklama

Další články

Načítám