Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na otočku do Španělska si před pár dny vyrazila prohřát kosti a nafotit série sexy fotek britská modelingová glamour veteránka Katie Price. Společně se svojí kamarádkou Holly Deacon se navlékly do bikin o dost čísel menších a zapózovaly při lichotivém světle těsně před západem slunce. Ač se zřejmě pro mnohé jedná o bizarní podívanou, najde se i spousta těch, kteří si za podobné obrázky rádi zaplatí.

Holly Deacon totiž patří k velkým hvězdám na serveru s placeným obsahem, kde se pochopitelně Katie prezentuje také. Společně s Holly, která se objevila několikrát na obálce Playboye, už vytvořily řadu lechtivých fotek i videí. Před měsícem se například vydaly na řecký Mykonos, kde pobývaly ve vile, jejíž pronájem vyjde na tisíc liber na noc.

Katie přitom v posledních letech čelí policejnímu šetření kvůli osobnímu bankrotu. Její dluhy se vyšplhaly až do výše 3,2 milionů liber, tedy bezmála 90 milionů korun. Její životní styl tomu ovšem zrovna moc neodpovídá. I proto byly do případu zapojeni vyšetřovatelé, kteří mají za úkol zjistit, zda modelka přiznává všechny své zdroje příjmu.

Související témata:
Holly Deacon

Reklama

Další články

Načítám