Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Heslo ‚čím víc, tím líp‘ zaručeně razí britská modelka Katie Price (45), známá převážně z pánských časopisů. Ať už jde o tetování, kosmetické procedury, oblékání, plastické operace, a dokonce i počet dětí, Katie se rozhodně nespokojí s průměrem...

Price má za sebou aktuálně další sérii ‚vylepšení‘, pro která si zaletěla na kliniku do Belgie. Kromě další operace nosu podstoupila rovněž pozvednutí horního rtu.

Loni přitom Katie absolvovala další operaci ňader. Jednalo se již o šestnáctou úpravu poprsí, kdy si je v průběhu let nechávala zvětšovat, zmenšovat a následně opět zvětšovat až do gigantických rozměrů. Katie si údajně původně přála implantáty ještě větší ve snaze mít ‚největší prsa ve Velké Británii‘.

O dceřině chování se minulý týden rozpovídala v pořadu This Morning i její maminka Amy, která uvedla: „Nechtěla jsem, aby podstoupila nějaké operace, tak jsem jich několik zrušila. Pak se naučila, že mi to nemá říkat. Myslím, že je to tělesná dysmorfická porucha a podle mě je to s jejími tetováními stejné. Podle mě jsou její prsa směšná, když se mě tak ptáte... Je to na ní, ale zjistila jsem, že s jejím tetováním je to totéž.“

„Její motivací není být přitažlivá pro muže. Dělá to proto, že si myslí, že má díky tomu kontrolu nad svým tělem,“ doplnila s tím, že pokud její dcera nebude opatrná, může skončit jako ‚Frankensteinova nevěsta‘.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám