Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na Slovensku už proběhla slavnostní premiéra dalších částí divácky oblíbené série Iveta. A hlavní hvězdou byla herečka a zpěvačka Alžbeta Ferencová, známá také pod uměleckým jménem Zea.

Na premiéru vyrazila v dokonalém outfitu, na oblékání si ostatně kráska, která se věnovala i tanci a modelingu, potrpí. Její outfit přirovnávali k modelu Jennifer Lopez. Pány pak rozhodně potěšila, když si sundala kabát a v průsvitné halence ukázala podprsenku.

Sexy tvary ovšem ještě mnohem víc předvádí v novém seriálu televize Nova Policie Hvar, kde spolu s Jakubem Štáfkem ztvárňují dvojici policejních vyšetřovatelů, kteří během letní turistické sezony vypomáhají kolegům v Chorvatsku.

U slovenských sousedů už je Alžbeta hodně známá právě díky seriálu, který shodou okolností nese stejný název jako ten mapující osud zpěvačky Ivety Bartošové. Příběh dívky z vyloučené lokality, která se dostane do světa modelingu, napsal pod názvem Iveta scenárista Petr Kolečko. Ferencová ale rodnou hroudu opustila. Kvůli partnerovi, raperovi Paulimu Garandovi se přestěhovala do severočeského Liberce.

Další články

Načítám