Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když na přelomu roku balila na dovolenou k moři, zřejmě netušila, jak dlouho bude na cestách. Herečka Sandra Pogodová (49) si svůj pobyt v zahraničí pořádně prodloužila. Po Egyptě se vydala poznávat exotické Bali.

Nejdřív týden potápění u moře, následoval měsíc na poušti a ani poté se herečka nevrátila domů. Její cesty s kamarádem Tomášem vedly na Bali, svůj návrat domů si tak cestovatelka ještě prodloužila.

Bali si herečka zamilovala. Exotický ostrov poznávala křížem krážem a nevynechala ani místní rituály. „Na Bali jsou hodně silná místa. V Tirta Empul Temple (hinduistickém chrámu) se postupně očišťujete pod posvátným pramenem. Pokud se vaše mysl zklidní a modlíte se, srdce se tam krásně otevře,“ svěřila se herečka k fotkám z hinduistického rituálu.

Střípky z cest zásobovala energická herečka své fanoušky. Neochudila je tak nejen o snímky z oslav konce roku v Indonésii, ale ani z návštěvy krásných vodopádů. „Tukad Cepung Waterfall na Bali je místo s nádhernými vodopády! Vždy, když se dostanu do kontaktu s živou vodou, jsem šťastná jako malé děcko,“ dodala Sandra k fotkám v bikinách. V dubnu už by se měla herečka konečně vrátit domů, čekají ji představení muzikálu Láska nebeská.„A jakmile se vrátím, opět budeme jezdit s programem Sirény na cestách po celé republice,“ svěřila se nám Sandra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám