Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Sandra Pogodová (49) se rozhodla zatočit s následky menopauzy. Letos jí dost často trápila kila navíc. S humorem sobě vlastním se tak pustila do boje s celulitidou. Fanouškům neváhala ukázat i část svého pozadí.

„Letos mi moje tělo předvedlo velké turbulence s váhou a to asi hlavně kvůli nastupující menopauze. Je mi skoro 50 let a tělo se opravdu začalo chovat jinak, než jsem zvyklá. Ovšem nehodlám to jen tak zabalit,“ nechala se slyšet na Instagramu u zkrášlovací procedury. Příští rok doufá, že se bude moct bez obav chlubit fotkami v bikinách.

„Hodlám ještě nějakou dobu běhat po plovárnách ve dvojdílných plavkách a přitom nikoho nevyděsit,“ smála se herečka. Ta jednou na dovolené málem nesehnala kalhotky, které si zapomněla přibalit do kufru.

„Na Srí Lance jsem sháněla kalhotky, ale oni jsou malý, ty mají zadky, jako když komár srazí paty. Našla jsem tam pak jeden krámek pro starší a koupila bombarďáky. Holky, to vám je tak pohodlný,“ práskla na sebe v show 7 pádů Honzy Dědka herečka, které ale brzy možná budou menší i ty pro modelky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám