Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Skloubit rozjetou profesionální kariéru a mateřství, zvlášť když máte roční dítě a prvňáčka, není zrovna jednoduché. Herečka a zpěvačka a také maminka synů Tristana a Nathana Eva Burešová (30) o tom ví své.

„Užívám si všechno, co můžu dělat a na jaké úrovni to dělat můžu. Je pravda, že je to náročné, ale je to moje práce. A když mám volno, nedokážu si to užít pro sebe, abych třeba vypla. Jsem pořád s dětmi, s Náťou se učíme do školy a i ten roční je hrozně akční. Mám stoprocentní podporu od svého partnera, který je úžasný tatínek. Když jsem v práci, on je s dětmi a naopak,“ vysvětlovala. Její partner Přemek Forejt (37)přitom ještě třikrát týdně jezdí do své restaurace v Olomouci. „Chůvu nemáme, když je nejhůř, pomůže moje maminka,“ upřesnila Eva.

V Olomouci žije i Přemkova dcera Stella, kterou má s bývalou partnerkou. „Vídáme ji, jak se dá. V létě jsme byli společně i na dovolené ve Španělsku. Vždycky je to super setkání, protože Náťa ji zbožňuje jako královnu, Stellinka má ráda oba kluky a je hezké vnímat, jak se o sebe starají, blázní spolu. Bylo by fajn vidět se častěji,“ míní Eva. S Přemkovou ex se ale viděla jen párkrát. „Jak bydlíme daleko od sebe, tak to není bližší a hlubší vztah. Jinak by to asi bylo bylo intenzivnější, ale tahle se potkáme při předání dětí,“ krčila rameny.

I kvůli rodině chce ale Eva pracovní tempo zvolnit. „Dotočím ZOO, kde teď bude mít postava poměrně hezký příběh. A pak bych si na nějakou dobu ráda dala po sedmi letech seriálového maratonu pauzu. Na nějakou dobu se budu věnovat jen hudbě. Uvidíme, co mi život přinese. Vydělávat potřebuju, nemám miliony, i když se to někde píše, “ prozradila.

Reklama

Další články

Načítám