Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Taťána Kuchařová (36), česká modelka a Miss World 2006, nedávno změnila účes, kterým překvapila mnohé. Ukázala se totiž ve svěžím a moderním střihu a mnoho lidí ji na place téměř nepoznalo.

Zatím si ale tento účes vyzkoušela jenom na chvíli, a to díky práci. „Moje nová kolekce je v Glam rock stylu, tak jsme změnili image, zatím jen malá ochutnávka a fotky z backstage. Moc jsem si tu změnu na pár dní užila, za mě super změna, ale byla to jenom paruka. Do reálu by to pro mě byl moc velký rock n roll,“ smála se Táňa, která se i přes chválu lidí kolem sebe ráda vrátila ke svým vlasům.

O prázdninách se tato kráska zkrátka nezastavila, proto o osobním životě zatím vůbec nestihla uvažovat. „Pár dní jsem pobývala pracovně v Berlíně, kde s týmem zase dávám dohromady nové návrhy na další sezónu. Navrhuju oblečení z recyklovaných materiálů, používáme veganskou kůži, je to kvalitní oblečení, které můžete nosit hodně dlouho, i o tom slow fashion, kterou navrhuji, je,“ doplnila modelka během rozhovoru.

A co na tento účes říkáte vy? Měla by do tohoto looku jít Táňa natrvalo?

Líbí se vám Taťána Kuchařová v tomto účesu?
Je to pecka!
69,4 %
Ne, ať si nechá svůj typický look
30,6 %
Celkem hlasovalo 17321 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám