Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítěz reality show Big Brother si s drogami nedal pokoj ani po skončení reality show. Stanislav Liška se přiznal ke své náklonnosti k marihuaně, na které ujížděl před vstupem do domu Big Brothera téměř denně.

„Už týden předtím jsem na hotelu nemohl spát, měl jsem zimnice. Hulil jsem aktivně deset let, takže dva měsíce bez hulení pro mě byly hodně náročné,“ řekl Super.cz Standa Liška po svém vítězství v reality show.

Po návratu to ale vypadá, že zcela se odpoutat od lehké drogy nechce. „Když jsem se vrátil, tak jsem si trošku zahulil, byl trošku jinde a už vím, že teď už to nebude každodenní záležitost,“ dodal vítěz reality show.

Hned z ruzyňského letiště to odjel s kamarády pořádně rozjet. „Na letišti na mě čekali kamarádi. Já jsem jenom hodil kufr do auta a jeli jsme do baru. Přišel jsem domů v pět ráno. Ale návrat byl oslavený dost a oslavy ještě budou. Proběhl i oslavný joint. Chutnal dobře a byl to zážitek. A bude ještě další kalbička,“ dodal v pořadu Extra host Standa.

Reklama

Další články

Načítám