Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V posledních dnech musí řešit jeden útok na svou osobu za druhým. Simona Krainová (51) čelí na sociálních sítích nejenom řadě hejtrů, ale už se setkala i s ukradením identity. Nyní přišlo další podvodné chování.

Je to pár dní, co se modelka svěřila s tím, že se za ni vydávají neznámí lidé, přičemž pro vytvoření falešného profilu využili i její děti. Tentokrát ji obtěžují podvodné telefonáty. „Chtěla jsem se vám svěřit se záležitostí, která se mi včera večer stala,“ uvedla Simona ve videu na sociální síti, kde popsala celý incident.

„Dívala jsem se v klidu v posteli na Netflix s mým manželem a najednou mi začal zvonit telefon a já jsem s překvapením zjistila, že mi volá můj manžel. Byla tam jeho profilovka i jeho telefonní číslo, ale můj manžel mi skutečně nevolal a jeho telefon byl bezpečně uložen vedle postele,“ prozradila modelka, s tím, že telefon ustavičně zvonil. „Asi po osmnácté jsem to zvedla a ozval se tam jen šum,“ dodala Krainová, která se rozhodla jednat.

„Vše jsem předala k řešení adekvátním institucím a policii,“ dodala Simona, která byla také překvapená, že podvodné volání není dnes už nic těžkého. „Dozvěděla jsem se, že je to hack, který zvládne udělat i téměř malé děcko, já jsem to samozřejmě nahlásila a řeším to,“ svěřila se modelka, která je z celé situace samozřejmě znepokojená.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám