Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák skupiny We Came as Romans Kyle Pavone (†28) zemřel v sobotu v nemocnici v Michiganu. Kapela o tom informovala na svých sociálních sítích.

„Dnes svět hudby přišel o dalšího velikána, odešel Kyle Pavone z We Came as Romans. Kylova tragická ztráta přišla příliš brzy. Všichni jeho kolegové z kapely jsou zdrceni. Bude nám chybět jeho úsměv, jeho zájem o ostatní a působivé hudební nadání. Rodina a kapela děkují fanouškům za projevenou lásku a podporu,“ stojí v oficiálním prohlášení.

Pavone byl podle portálu TMZ hospitalizován 19. srpna v michiganské nemocnici, kde zůstal až do své smrti o týden později. Příčina smrti nebyla prozatím objasněna, podle všeho se stále čeká na výsledky toxikologie.

Den před hospitalizací se objevil na zpěvákově Twitteru podivný vzkaz, o kterém nyní fanoušci spekulují, že mohl být vzkazem na rozloučenou. „Budou si mě milující oči pamatovat, nebo budu zapomenut,“ napsal na svém Twitteru.

Reklama

Další články

Načítám