Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sotva se vrátil z Ameriky, kde prožíval triumf při slavnostním vyvěšení svého dresu s číslem 68, v němž odehrál legendární zápasy klubu Pittburg Penguins, už zase Jaromír Jágr (52) maká doma v Kladně se svými Rytíři. Na rozbruslení oblékl i speciální růžový dres s usmívajícím se rytířem.

V tom odehrál zápas celý tým, protože součástí turnaje byla i charita. Hokejisté předali šek na sto tisíc korun pro nadační fond Úsměv nejen pro Kryštofa, který pomáhá lidem s onkologickým onemocněním a jejich blízkým. Dresy bez reklam půjdou ještě do dražby, jejíž výtěžek poputuje také na charitu.

Na stadionu nechyběla ani Jágrova maminka. Anna Jágrová také doprovodila syna do Pittsburghu, kde sama strávila dlouhou dobu a ráda se setkala i se svými tehdejšími přáteli. A i v Kladně si měla co říct s bývalým synovým tajemníkem, nyní už rodinným přítelem, Lubomírem Rysem přezdívaným Čuhák.

Nedorazila naopak Jágrova přítelkyně Dominika Branišová. O dámskou společnost ale náš nejslavnější hokejista nouzi neměl. Součástí zápasu byla totiž i hudební vystoupení, kde zazpívaly například Anna Marie Tichá, Andrea Kalousová anebo duo KristaLin. A ty si nenechaly ujít aspoň společnou fotografii s legendou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám