Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neudělají bez sebe pomalu ani krok. Bývalý restauratér Pavel Töpfer doprovodil svoji lásku herečku Jitku Sedláčkovou (63) i na casting finalistů nového ročníku soutěže Muž roku. Že by na ni tak žárlil a bál se, aby se jí nezalíbil nějaký mladý chlapec?

„Spíš je z toho smutno. Škoda že ta soutěž už nebyla v roce 1963. To bych se zúčastnil. Ale léta běží a už s tím nic neudělám. Možná kdyby byla nějaká soutěž Penzista roku,“ řekl Super.cz Töpfer. „On se trošku vytahuje, stejně by nikam nešel. Sice dělá extroverta, protože umí osm set vtipů, ale jinak je introvert,“ smála se Jitka.

A co ji vlastně už tři roky na partnerovi nejvíc přitahuje? „Od začátku až doteď je to opravdu jeho gentlemanství vůči ženám. To už se pomalu vytrácí. Jsem sice stoupencem manželství pro všechny, ale mezi muži a ženami bych docela ráda zachovala ten princip, aby se žena cítila mužem ochraňovaná, i když je jinak tak samostatná jako já,“ svěřila.

Svoji lásku si pár stále užívá, často spolu cestují, nedávno se vrátili z italského Bari. „Teď poletíme do Amsterodamu, kde jsme byli loni v zimě, a chceme vidět ty tulipány,“ plánuje Jitka. „Já doháním, co jsem v životě, kdy jsem jenom dřel, zameškal. Tak si to užívám. Ale delší lety než dvě a půl hodiny bych asi kvůli nedostatku nikotinu nedal,“ upřesnil Pavel, který je silný kuřák.

A bude někdy třeba i svatba? „Plánujeme to, je to velké životní rozhodnutí,“ prozradil Töpfer. „V tuto chvíli nevím, jak bych odpověděla,“ překvapila ovšem Jitka. „Záleží na mně,“ doplnil ji ještě její partner.

Další články

Načítám