Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to asi pět let, co se jí podařilo zhubnout a byla se sebou spokojená. A poté našla herečka Jitka Sedláčková (63) konečně i velkou lásku, bratra svého kolegy Tomáše Töpfera, Pavla Töpfera. I když je s ním šťastná a spokojená, přiznala, že vedle něj zase přibírá.

Můj partner si potrpí na turistickou gastronomii, takže mě vyžírá. A on má rád plnoštíhlé ženy. Už jsem se ale vzbouřila a odmítám po tříchodovém menu aspoň sladkou tečku,“ smála se Jitka. „Chci s tím zase pohnout, protože cítím, že by to nějakých pět kilo dolů chtělo. Zatím nosím pod šaty stahovací kalhotky,“ připustila, když jsme se potkali na představení nové kolekce cvičitelky Hany Kynychové (56).

V jídelníčku velké změny neplánuje, o to víc vyhledává pohyb. „Ráda jsem běhala venku, teď už je to tedy indiánský běh, protože už jsem starší. Dělá mi to dobře nejen na tělo, ale i na duši, protože jako každý člověk mívám myšlenky, které nejsou úplně příjemné,“ svěřila se.

Parťáka na fyzické aktivity tohoto typu ale ve svém partnerovi nenašla. „Na začátku dělal, že bude se mnou chodit, jednou přišel, měl na sobě tepláky a kulicha a vypadal tak blbě, že budu radši, když bude v roláku a s drahými hodinkami na ruce sedět v kavárně a kouřit jednu od druhé,“ krčila rameny herečka.

Související témata:
Stahovací prádlo

Reklama

Další články

Načítám