Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tomuhle by se možná zasmál i Matthew Perry (†54), Chandler by jistě přihodil sarkastický vtípek. Stránky světových magazínů zaplnily zprávy o tom, že Lisa Kudrow, která v Přátelích hrála Phoebe, chce adoptovat psa Matthewa Perryho. To ale není možné.

V roce 2021 se na sociální síti Matthewa Perryho začal objevovat pejsek jménem Alfred Perry. „To jsem já a (Alfred). Kdo je hezčí? Neodpovídejte na to. Všichni víme, kdo vládne Perryho domácnosti i bez koruny,“ představoval chlupáče herec, který pejskovi založil i vlastní účet, na kterém se ovšem nikdy nic neobjevilo. A po hercově smrti se začala šířit zpráva o tom, že hercova psa by si k sobě měla vzít, nebo už dokonce vzala Lisa Kudrow. „Lisa a herci se všichni zúčastní posledního rozloučení. Lisa také zvažuje, že si vezme jeho milovaného psa Alfreda,“ řekl zdroj z okolí Perryho magazínu Daily Mail.

Tato zpráva se stala malou senzací a kopírovat ji začalo mnoho dalších magazínů. Až teď ovšem vyšla najevo celá pravda. Psa Perry sdílel se svou bývalou přítelkyní Molly Hurwitz, se kterou začal chodit v roce 2018, v listopadu roku 2020 se dokonce zasnoubili a v květnu dalšího roku rozešli. A psa si po rozchodu k sobě vzala právě Molly, která ho pravidelně ukazuje na svém Instagramu. Matthew Perry si samozřejmě mohl pořídit i jiného pejska, zdroj ale magazínu People potvrdil, že v době své smrti žádného neměl.

Reklama

Další články

Načítám