Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Taťjana Medvecká má energie na rozdávání. Je tak jasným důkazem toho, že i po sedmdesátce může člověk sršet radostí, sílou a neskutečnou vitalitou. Na vlastní oči se o tom mohli lidé přesvědčit během premiéry komedie Návštěva na zabití v pražském Divadle Kalich.

On ten smích toho publika, to je taková životodárná voda. Pro mě to tak byla jednoznačná volba přijmout roli, řekla jsem, že mám čas, že jdu do toho,“ neskrývala své nadšení krátce po potlesku herečka v rozhovoru pro Super.cz.

Pohyb herečka milovala od dětství. „Vzhledem k mému věku už potřebuji cvičit, i na záda. Ale já jsem byla zvyklá celý život se hodně hýbat, protože jsem to milovala. Chtěla jsem být baletkou, celé mládí jsem protancovala. Pohyb je úžasný,“ neskrývala nadšení během rozhovoru.

Zmíněná hra vypráví především o tom, že by člověk neměl dávat na první dojem a věřit všemu, co vidí na internetu, tedy měl by se začít orientovat ve fake news. Sama herečka přiznává, že na internetu je docela závislá. „Přiznám, že to je jedna z těch prvních závislostí, kterou jsem utrpěla v životě. Nekouřím, nepiji, ale vždy mě zajímalo, co se děje. Je super být informován, ale přiznám se, že když je tam hodně negativních věcí, tak si říkám dost a něco do sebe nechci valit,“ mrkla na nás Taťjana Medvecká.

Reklama

Další články

Načítám