Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbená herečka Taťjana Medvecká je pyšnou babičkou, která se snaží se svými vnoučaty trávit veškerý volný čas. Má to ale jeden háček, herečka má jinou představu o společné dovolené než jiná generace.

To je právě problém, ta moje vnoučata nejsou teplomilná jako jejich babička. Ono vysvitne sluníčko a už naříkají, že je horko. Já to mám úplně obráceně, vysvitne sluníčko a já se raduji. Takže my to nezkoordinovali ještě a já se bojím, že budou chtít jezdit k moři v červnu, když ta voda bude mít 15 nebo 17 stupňů, a to ta babička tam nevleze, tak budeme muset vymyslet jiné aktivity,“ smála se Taťjana během rozhovoru pro Super.cz.

My si s herečkou povídali na předpremiéře filmu Děti Nagana, ve kterém hraje. Jak ona sama vzpomíná na chvíli, kdy před pětadvaceti lety naši hokejisté získali v Japonsku zlaté medaile? „Já jsem při tom žehlila, a tak divoce jsem fandila, že jsem si tu žehličku připlácla na vnitřní stranu předloktí a dodnes tam mám jizvu a mám tam Nagano,“ vzpomínala se smíchem herečka.

Taťjanu Medveckou si také televizní diváci oblíbili v seriálu Modrava jako Katku Nováčkovou z místního konzumu. Režisér Jaroslav Soukup ale v loňském roce řekl, že už nechce žádnou novou sérii natočit. Změnilo se s odstupem času něco na tomto rozhodnutí? To se dozvíte v našem videu nahoře nad článkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám