Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbenou americkou herečku Kate Walsh si jistě dobře pamatují všichni diváci seriálu Chirurgové, stejně jako jeho spin-offu Private Practice či drama série od Netflixu Emily in Paris. Šestapadesátiletá kalifornská rodačka si užila vstup do nového roku vskutku příjemně. Společně se svou láskou Andrewem Nixonem si užívala nádherného počasí na pláži Swanbourne Beach u australského Perthu.

Na zamilovanou dvojici je radost pohledět. Přestože jsou spolu již čtvrtým rokem, z jejich vztahu se rozhodně nevytratila jiskra a herečka vedle svého sympatického partnera září štěstím. Po nevydařeném manželství se známým americkým filmovým producentem a viceprezidentem filmových studií 20th Century Fox Alexem Youngem se přitom zamilovala do muže, jehož profese je na hony vzdálená té její, je totiž farmářem. Rozvod Walsh s Youngem se konal tři roky po svatbě, rozešli se ovšem už po pouhém roce.

Lásku svého života herečka poznala začátkem roku 2020 a Kate se dokonce navzdory úspěšné kariéře v Los Angeles rozhodla za Nixonem odstěhovat. V říjnu roku 2022 se dokonce zasnoubili.

Velmi netradiční bylo ovšem jejich seznámení. Poznali se totiž během cesty na Antarktidu těsně před začátkem pandemie koronaviru. Herečka se v rozhovoru s Kelly Clarkson nechala slyšet, že během exkurze toužila spatřit tučňáky, obrovské ledové kry i velryby, což se jí podařilo, a jako bonus našla i muže svého života.

Související témata:
Kate Walsh

Další články

Načítám