Hlavní obsah
Článek

Leckdo by nevěřil, ale Lucie Benešová (49) oslaví v srpnu padesáté narozeniny. Blonďatá herečka ovšem nepřestává fanoušky ohromovat svými přednostmi, díky kterým by nikdo nevěřil, že už je babičkou.

Po roce se tak fanoušci konečně dočkali její proslavené „kozí“ cestičky, která se v loňském roce stala velkým hitem. Jedná se o procházku v plavkách k moři, kde si lidé mohou prohlédnout veškeré krásy, které video nabízí. „Já vás všechny zdravím. Po roce je tu mořská pohodička a s ní přichází naše „kozí“ cestička. Na „kozí“ stezce, každé ráno, směrem do moře, vás vždy pozdravím a popřeji krásný den,“ řekla s nadšením herečka.

Následující dny tak fanoušci uvidí pohled shora na její výstřih, krásně azurové moře, sluníčko a písek. Co více si přát.

Na podobná videa se herečka poctivě připravovala. „Budu teď pár týdnů muset vydržet nejíst. Nevadí mi, že je člověk ve věku, ale to, když se vyvalí různé věci, které tam nechci. Tak mám aspoň motivaci. A říkám, že ani ženy v našem věku se nemusejí bát ukázat,“ svěřila se před měsícem Super.cz Lucie Benešová.

Další články

Načítám