Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V srpnu oslaví herečka Lucie Benešová (49) padesátiny a už je dvojnásobnou babičkou. Chce inspirovat všechny ženy, že ani v tomto věku není potřeba rezignovat na ženskost. I to je důvodem, že se na sociálních sítích často objevuje na snímcích jen v sexy prádélku.

„Nahatá tam tedy ještě nejsem, ale říkám si, proč by žena v padesáti neměla mít na sobě spodní prádlo. A přiznám, že připravuji kolekci plavek. A zase do toho půjdu. Ale budu teď pár týdnů muset vydržet nejíst. Nevadí mi, že je člověk ve věku, ale to, když se vyvalí různé věci, které tam nechci. Tak mám aspoň motivaci. A říkám, že ani ženy v našem věku se nemusejí bát ukázat,“ řekla Super.cz herečka.

Jejímu manželovi herci Tomáši Matonohovi prý její odhalování vůbec nevadí. I další reakce má většinou povzbudivé. „Někdo si občas rýpne, jestli to mám zapotřebí. Ale tak osmdesát až devadesát procent žen je rádo. Dávám jim tím motivaci a sílu. Nejsme dokonalé modelky, ale to naše tělo a náš věk, tak proč s tím nevyjít. Každý nevypadá vysportovaně a vystylovaně nebo opáleně. Každého nás život udělal jiného,“ konstatuje Lucie.

Na to, aby si štíhlou postavu a hlavně pas udržela, má Benešová neobvyklý recept. „Každý den jedu s obručí. Je to bomba a opravdu stačí deset minut denně, ale musíte ji opravdu denně vytáhnout. Zpevní vám to přesně ty partie kolem pasu. A kromě toho omezuji jídlo. Roky už nejím přílohy a naštěstí nemám ráda sladké. Ale o to víc si ráda dopřeji slané pochutiny,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám