Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hubnoucí výzvu si dala už krátce po porodu svého třetího dítěte, syna Maxe. A shazovat se jí poměrně dařilo. Ovšem ve chvíli, kdy před dvěma měsíci přestala kojit, začala zase přibírat. Takže houslistka Markéta Muzikářová hubne znovu.

„Zhubla jsem perfektně, ale pak jsem nenápadně zase přibrala. Zhrozila jsem se, protože jsem se nevešla do kostýmů, které mám na hraní s naší skupinou InFlagranti. Tak ten kolotoč začal nanovo. Zatím mám dole čtyři kila, která jsem nabrala, a ještě to zkusím dál. Váha je můj věčný problém,“ svěřila.

A jak se do hubnutí pustila? „Zbavila jsem se svého nejhoršího zlozvyku, což znamenalo, že jsem se vrátila po koncertě o půlnoci nebo v  jednu ráno a spořádala jsem třeba pytel brambůrků. Když jsem tohle vyřadila, v tu ránu byla dvě kila dole,“ svěřila. Sází ale i na pohyb.

„Pravidelně cvičím doma, ale bavilo by mě to asi i ve fitku, líbí se skupinové lekce s tancem,“ dodala ve fitku Hanky Kynychové, kam přišla zahrát dětem z dětských domovů, které se účastnily programu Hejbejte se a  zpívejte.

Reklama

Další články

Načítám