Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po oznámení rozvodu, na kterém s manželem Andrém pracují, se Hana Mašlíková (41) snaží sehnat nové bydlení, které by vyhovovalo jí a synovi Andreasovi. Není to ale jednoduché, protože má docela vysoké nároky.

„Hledám výjimečné bydlení. Nebudu se stěhovat jen tak někam, abych vypadla. Mělo by mě to okouzlit a očarovat. Může to být klidně novostavba nebo nějaký menší domeček. Byla bych ráda za terasu nebo předzahrádku. Ale ty aktuální ceny pronájmů jsou nesmysl. Ale lepší to asi hned tak nebude a nebudeme spolu žít další tři roky, že bych čekala, že by to mohlo klesnout. Samozřejmě se nám vzájemně uleví, až to oddělíme,“ krčila Hanka rameny.

Zajímalo nás, proč si vlastně hledá bydlení ona, a ne její manžel. Na to se ale Hanka zdráhala odpovědět. „Je to osobní, André to tak chtěl. Prostě je to na mně a nechci zbytečně vířit nepříjemné vody,“ míní Hanka, která je ráda, že všechny hádky už jsou za ní. „Jsme dva rozumní lidé a doufám, že to tak i zůstane. Fungujeme úplně normálně. Věřím, že pro spoustu lidí je to asi šok, ale jak to u nás trvalo dlouho a už jsme zase rok měli problémy, tak jsme se naučili komunikovat,“ vysvětlovala nám na akci v pražských Letňanech, kam dorazila i s malým Andreasem. Věci jako rozpis, kdo zrovna půjde do koupelny, prý opravdu doma nemají a vyjdou si ve všem vstříc.

Po oznámení, že jsou s manželem od sebe, se prý okamžitě začali ozývat potenciální zájemci. „Vtipné je, že ženské zaútočily ještě ten den a začaly manželovi psát na Instagramu. Chlapi si dali jeden den oraz, asi si řekli, že mě nechají nadechnout. Ale druhý den začala chodit pozvání na kafe nebo na oběd. Nezlobím se na ně, ale musejí pochopit, že teď máme k řešení úplně jiné věci, než jsou pozvánky na rande,“ dodala Hanka, která se musí otáčet i po pracovní stránce.

Reklama

Další články

Načítám