Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželství Hanky Mašlíkové (41)Andrého Reinderse se definitivně rozpadlo. Ač se moderátorka a uznávaný trenér snažili už před dvěma lety vztah slepit, tak se nakonec dohodli, že půjdou od sebe.

Na sociálních sítích se k rozvodu prvně vyjádřila Hanka, která prozradila, že jejich vztah skončil už v létě, přesto spolu dál dobře vycházejí. A to hlavně kvůli svému synovi Andreáskovi.

K rozvodu se rozhodl vyjádřit i André Reinders, který stejně jako Hanka přiznal, že je pro něj rozpad manželství životní prohrou.

„Nerad řeším osobní věci na sociálních sítích, ale tohle člověk nemůže přejít mlčením, zvlášť když se vás na to neustále někdo ptá. Ano, po devíti letech vztahu a sedmiletém manželství je náš vztah s mojí ženou bohužel u konce. Je to pro mě osobně velká životní prohra, protože jsem snil a usiloval o úžasné rodině a skvělém společném životě až do smrti. To se nám bohužel nepovedlo a poslední rok jsme si nedokázali užívat společného života a utápěli se ve zbytečných hádkách,“ uvedl trenér bojových sportů, který se bude snažit být tím nejlepším rodičem.

„Naše pohledy na život se bohužel začaly příliš rozcházet a nedokázali jsme najít společnou řeč. Rozvod je tak pro nás to nejrozumnější, i když zároveň to nejsmutnější, řešení. Oba se budeme aspoň snažit být těmi nejlepšími rodiči našeho úžasného syna Andreáska, byť žijícími odděleně,“ dodal André Reinders.

Reklama

Další články

Načítám