Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Navzdory mnoha nepříjemnostem, s nimiž se musí Paris Hilton (43) potýkat kvůli některým haterům, kteří si neodpustí rádoby vtipné poznámky na velikost hlavy jejího synka Phoenixe, se slavná dědička v mateřství očividně zhlédla a na Den díkůvzdání oznámila radostnou novinku. S manželem Carterem Reumem se stanou rodiči holčičky! Jak se zdá, Paris skutečně dostojí svému avizovanému prohlášení a dívenku pojmenuje po britské metropoli…

Paris na svém Instagramu ve čtvrtek sdílela snímek roztomilého dupačkového kompletu s nápisem London, slunečních brýlí ve tvaru srdce a háčkovaného medvídka. K obrázku dodala stručné: „Vděčná za svou holčičku.“ Zatím sice není zcela jasné, jestli už je miminko na světě, nebo zatím ještě na cestě… Na jednu z mnoha gratulací od sledujících ovšem Hilton odpověděla: „Moje princezna přišla,“ což by napovídalo spíš první variantě.

Jak se zdá, slavná blondýnka skutečně dostála svému slovu, když už před lety prohlásila, že pokud bude mít holčičku, pojmenuje ji London, což znovu potvrdila i později v jednom z rozhovorů.

„Moc se těším, až jednoho dne bude mít Phoenix sestřičku jménem London. Je to mé nejoblíbenější město a vždy jsem tak chtěla svoji dceru pojmenovat. Tohle jméno mám vybrané už skutečně dlouho, více než deset let. Vždy jsem chtěla London. Hrozně se mi to líbí jako jméno pro mou dceru,“ rozplývala se Hilton. Její manžel tak bude mít doma kromě synka pojmenovaném po městě Phoenix rovnou dvě světové metropole…

Reklama

Další články

Načítám