Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to měsíc, co se Eva Podzimková (34)pochlubila radostnou novinkou. Půvabná herečka je podruhé těhotná. Na přírůstek do rodiny se těší s manželem Matějem Podzimkem, se kterým má skoro tříletou dcerku Lotu. S rostoucím bříškem se tentokrát poprvé objevila ve společnosti.

Hvězda seriálu Sedm schodů k moci si nenechala ujít besedu ke stejnojmenné knize Josefa Klímy. Na akci se Eva setkala s kolegou Jiřím Vyorálkem, s nímž v seriálu Primy ztvárnila ústřední dvojici. „Rozhodně to bylo náročné natáčení, ale zároveň to byla radost. Člověk může popustit uzdu tomu herectví a ukázat třeba i něco, co ještě do té doby nemohl ukázat,“ svěřila se Super.cz herečka ke své roli v seriálu, jenž popisuje zákulisí české politiky.

Na akci herečka dorazila v ležérním outfitu, pod kterým skrývala své rostoucí bříško. Na sebe oblékla modrobílé pruhované tričko, které doplnila černými lacláči, pod kterými se jí rýsovalo bříško. Přestože se brzy stane dvojnásobnou maminkou, na drobné herečce by její těhotenství šlo i tak přehlédnout.

Evě už doma dělá radost prvorozená holčička, která je po mamince. „Je bezvadná, vstřícná, milá. Občas směřuje k nějaké exhibici. Takže to tam vidím, že je po mně,“ svěřila se nám Podzimková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám