Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Odhalených zadků není nikdy dost. Po Nele Slováková (34), která ten svůj ukázala v extravagantních šatech během Fashion Night v Brně, se tím svým tentokrát pochlubil Milan Peroutka (34). Zpěvák ho ukázal při pózování pro kalendář soutěže Anděl mezi zdravotníky.

"Mám rád, když je to focení vtipné, takže jsem se ani nestyděl. Ostatně zase tolik jsem toho neukázal. A hlavně jsem rád, že ta obří injekční stříkačka, která na mě mířila, se opravdu nezabodla," vtipkoval Milan po focení. Ostatně své tělo odhalil už několikrát, například při natáčení svého videoklipu.

Stejně jako loni se mu model jednorázového obleku pro zdravotníky, v němž se fotil, zalíbil natolik, že ho po zbytek horkého dne nesundal. Byl prý příjemně prodyšný. "Ten loňský jsem si dokonce odvezl domů, ale už ani nevím, kde ho ve skříni mám. Ale stejně se může vzít jen jednou," svěřil na večerním vystoupení pro finalisty zdravotnické soutěže, jejíž finále se bude konat poslední srpnový víkend v Náchodě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám