Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Má po liposukci břicha a nově nabytou figuru si chce nejen udržet, ale ještě vylepšit. Modelka Dominika Mesarošová (38) se s blížící se čtyřicítkou snaží udržet tělo v co nejlepší formě.

„Nepiju vůbec žádný alkohol, do toho mám krabičkovou dietu a cvičím. Čtyřicítka je za rohem, člověk se musí udržovat, i když to nechci hnát do nějakého extrému. Myslím si, že jsem na nejlepší váze za celý svůj život,“ míní Dominika.

„Ale dneska si jednu symbolickou skleničku dám, ale nic velkého,“ dodala na dámském charitativním turnaji v pokeru, zatím u hrnečku s čajem. V kasinu se cítila jako ryba ve vodě. Sama totiž poker téměř profesionálně hrála, takže věřila ve své vítězství, i když výtěžek byl určen nadaci pro děti z dětských domovů.

Pokud jde o soukromí, trochu si postěžovala. „Máme takové náročnější období se synem, protože teď má takové období vzdoru, takže nespolupracuje, a snažíme se najít cestu, jak z toho ven. Ale jinak dobré. Jsme zdraví a to je nejdůležitější,“ krčila rameny. Během rozhovoru z ní ale vypadlo, že si otec jejího syna Eliána po přestěhování do Prahy stále ještě nenašel práci.

Reklama

Další články

Načítám