Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loňská vítězka soutěže krásy aktuálně bojuje v Indii na mezinárodním klání Miss World. A má za sebou první dílčí úspěch. V doprovodné soutěži Top Model získaly šaty Krystyny Pyszkové první místo.

Neobvyklý model pro ni navrhl kreativní ředitel soutěže Miss Czech Republic Sam Dolce, který do Indie stejně jako ředitelka soutěže Taťána Makarenko (34) dorazil držet své svěřenkyni palce, a domů si odveze ocenění Word Best Designer Award. Krystyna se díky tomuto úspěchu dostala mezi krásky v TOP 20.

Pro look Krystyny se Sam Dolce inspiroval jednak v českém folkloru, látku zdobí výšivka se slováckými a vlašskými folklorními vzory. Druhou inspirací bylo jezdectví, kterému se Krystyna ve volném čase věnuje.

„Látka byla ještě donedávna starožitnou dekou, která se využívala jako přehoz při přesunu hýčkaných hřebců jako ochrana před nepřízní počasí, ale také pro dekoraci a podtržení ušlechtilých křivek a linií dokonalých těl. Díky novému využití nyní stejné vzory mohou podtrhnout půvab předčící krásu koňskou,“ upřesnil Dolce.

Další články

Načítám