Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I letošní podzim tráví Sandra Nováková (42) u moře. Herečka už v létě odcestovala na dva měsíce s manželem Vojtěchem Moravcem a jejich synem do Chorvatska. U moře jsou s celou rodinou a také s čtyřnohými mazlíčky znovu, a opět kvůli natáčení.

Střípky z placu se herečka po pár dnech u Jadranu pochlubila. Svou super štíhlou figuru vystavila v odvážných plavkách s průstřihy. Na natáčení si nechala Sandra prodloužit vlasy a podstoupila i další zkrášlovací procedury, díky kterým je z ní dokonalá panička.

„Zase za hezkou, věčně přiopilou paní Bajerovou. Sice je všechno trochu podvod, vycpaný prsa, vlasy, nalepený řasy a nehty, ale užívám si to,“ svěřila se Sandra, která v plavkách dala vyniknout svým opáleným nohám. „Nohy určitě nalepený nemáte, takže caaajk. Jste kus!“ napsal jí jeden z fanoušků k sexy fotkám z natáčení.

„Neuvěřitelně sexy baba, top,“ stálo v dalším z mnoha pochvalných komentářů, kterých dostává Sandra mnoho. „Mám hrozně milý sledující. S hejty se moc nesetkávám,“ svěřila se Super.cz herečka.

Reklama

Další články

Načítám