Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeho rozchod se Simonou Lewandowskou, která zazářila v seriálech Dobré ráno, Brno!Zlatá labuť, fanynky oplakaly. Zdeněk Piškula (25) podle nich s herečkou tvořil nádherný pár. Snad vezmou na milost i jeho novou lásku.

Nová partnerka talentovaného herce a někdejšího vítěze StarDance nechyběla ani na premiéře hry Mefisto, kde si herec po boku hvězd Národního divadla zahrál. Soudě dle spokojeného výrazu byla Natálie Košťálová z jeho výkonů nadšená a po premiéře nešetřila superlativy.

Ve společnosti se sice moc často neobjevují, jejich vztah ale není tak úplně novinkou. Společně si vyrazili loni v létě k moři, soudě dle Instagramu. Tam také jejich přátelé komentovali společné momentky a chválou rozhodně nešetřili.

„Ta třetí fotka, jak dvojčata,“ komentovala společnou momentku z dovolené Nikol, která si všimla toho, jak moc si jsou Zdeněk a Natálie podobní. Nutno říct, že se docela trefila! A co vy? Dáte jí za pravdu?

Reklama

Další články

Načítám