Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní rok odstartovala Michaela Nosková (41) fotkou, kterou pobouřila řadu svých fanoušků. Z haterů si ale zpěvačka nic nedělá a po snímku, na kterém provokovala svými bradavkami, se rozhodla opět se trochu odhalit.

Tentokrát si v zimním počasí zpříjemnila odpoledne ve spa, kde se zvěčnila nejen v plavkách, ale také pouze v ručníku, který jí zakrýval jen to nejnutnější. „Užila jsem si holčičí odpoledne,“ svěřila se Super.cz Michaela.

„Byly jsme s maminkou ve wellness v Novém Strašecí. Vířivka, sauna a relax jen pro nás dvě, bylo to krásné odpoledne,“ prozradila zpěvačka, která odpočinkové odpoledne také zdokumentovala. Jako dvounásobná maminka každou chvilku, kde může na chvíli odpočívat, ocení. Tentokrát se však při pózování před objektivem držela při zemi.

„Po té fotce s bradavkami, která vzbudila rozruch, jsem se raději více zahalila, nicméně u mě na sociálních sítích to spustilo pořádnou vlnu, to jsem ani nečekala,“ prozradila Nosková, která si z haterů nic nedělá.

Reklama

Další články

Načítám