Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kristýna Schicková je maminkou dvou dětí a postavu má štíhlejší než kdykoli předtím. Dostala se na velikost 34, a jak sama říká, nikdy předtím nebyla v tak dobré formě.

„Mám menší velikost než před dětmi. Ty mě vycucly, udělaly ze mě ženskou, shodila jsem poporodní váhu, baby fat je pryč,“ řekla Super.cz Kristýna. „Mám velikost 34. To jsem neměla ani před deseti lety, kdy jsem byla v modelingu na vrcholu,“ usmívá se modelka a prozradila také recept.

„Je to běháním kolem dětí, najela jsem na přerušovaný půst, vyhovuje mi to. Stravuju se dvakrát denně, myslím, že to na mé tělo funguje. A cvičení,“ doplnila na párty, kde se představovaly nové rtěnky.

A jaký má recept na mladistvý vzhled? „Mateřské starosti zamaže dobrý korektor a make-up. Mám rituály guasha, dbám na lymfatický systém, dávám si záležet na podklad pod make-up, to je hodně důležité. Aby pleť vypadala šťavnatá,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám