Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V černé róbě s dekoltem vyplněným transparentní látkou až do pasu by jiná žena s větším poprsím mohla vypadat vulgárně. Modelka Kristýna Schicková si ji se svým menším přírodním poprsím může dovolit.

„Šily jsme je společně s návrhářkou Zuzanou Lešák Černou. Myslím, že je to nádherný lesklý samet, který nikdy nevyjde z módy a má krásné detaily. Šaty jsou krásné,“ byla spokojená modelka na Českém plese.

„Výstřihů se nebojím, i když ta prsa nemám jako ostatní ženy tady a mají tam co ukázat. Mně se naopak líbí, že v tom dekoltu to nevypadá vulgárně. Radši ukážu odhalená záda,“ míní Kristýna, která je maminkou dvou dětí.

Ani po porodech nad plastikou neuvažuje. „I pro modeling je to dobré, protože tam nikdy nebyly nějak extra velké úpravy žádané. Ani umělá prsa, napíchané rty nebo napletené vlasy a umělé nehty. Pořád razím přírodní cestu a myslím, že je to ta správná,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám