Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patricie Pagáčová (35) po několika týdnech opět potěšila své fanoušky fotkou v bikinách. Charismatická herečka ukázala sexy křivky na pláži, po které se jí postesklo.

„Už bych zas někam jela, nebudu vám lhát, ale teď nějakou dobu pojedu leda do zadele,“ zavzpomínala Patricie na sklonku léta na moře, sluníčko a pláž. Herečka se delší dobu do zahraničí nedostane, protože její pracovní diář je s příchodem nové divadelní sezony k prasknutí.

Vzpomínkovou fotkou ale doslova rozvášnila své fanoušky, kteří se na její tělo v modrých plavkách nemohou vynadívat. A jak se maminka malé dcerky Bibiany udržuje fit? „Lidé se mě na to hodně ptají, ale mám pořád stejné krédo – nežrat a hýbat se. Běhám, hodně chodím s malou, cvičím jógu a vrátila jsem se i k ježdění na koni," svěřila se nedávno Super.cz.

Jedno je jasné, až to Patricii diář dovolí, sedá do letadla směr Tenerife. Právě na tomto španělském ostrově si v červnu koupila přes kolegyni z branže Alici Bendovou (50) byt. Má tak ideální místo pro odpočinek, kam může cestovat s manželem a dcerkou, až bude v Česku panovat nekonečná zima.

Reklama

Další články

Načítám