Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

David Gránský (32) s manželkou Nikolou jsou už přes rok šťastnými rodiči. Manželé rádi cestují a naštěstí malý synek Mateo zvládá cesty letadlem úplně bez problémů. Nedávno byli v Turecku a cestu spojili i s další rodinkou. S herečkou Patricií Pagáčovou (35), jejím mužem a dvouletou dcerou Bibianou.

Bylo to zas něco nového, bylo to fajn. My jsme mysleli, že budeme tak jako odděleně, že se budeme vídat jen třeba večer na drink, až děti usnou, ale trávili jsme spolu celé dny,“ svěřil se David Super.cz.

Nejvíc je potěšilo, jak moc si jejich ratolesti rozumí. „Děti se skamarádily a těšíme se, až dorazí oni k nám na grilovačku, protože jsme v kontaktu a jsme kamarádi.“

S jistou dávkou humoru se tak dá říct, že už si malý Mateo vyhlídnul nevěstu. „Můžeme to tak titulovat, Mateo má nevěstu, vidíte ten titulek?“ dodal se smíchem oblíbený herec a moderátor David Gránský.

Reklama

Další články

Načítám