Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Vojta Drahokoupil (28) začal opět experimentovat s účesy. V prosinci po letech shodil svoje dredy a ostříhal se nakrátko. Moc dlouho to bez úpravy vlasů ale nevydržel a po čtyřech letech se nyní vrátil k platinové blond. Fanynky se však nemohou shodnout, co je lepší.

„Musím říct, že mě vlastně všechny účesy, co jsem měl za ty roky na hlavě, moc bavily. A všechno se k něčemu vázalo, ať už to bylo v pracovním, nebo osobním životě, vždycky to mělo svůj příběh. Dredy se třeba skvěle hodily k mé roli v muzikálu Okno mé lásky, ty jsem shodil a teď mám zase po čtyřech letech období odbarvených vlasů,“ řekl Super.cz Vojta, který rozdělil svoje fanynky na dva tábory.

Jedny jsou z jeho nové vlasové proměny nadšené, druhé si myslí, že s dredy vypadal muzikant líp. „Dredy byly top,“ napsala jedna z jeho fanynek pod fotky na sociální síti. „Jako blonďáček se mi líbíš nejvíc,“ připsala další. „Ještě si budu zvykat na Vojtu bez dredů,“ dodala další.

Zpěvák se rozhodl nejen pro proměnu vlasů. Po náročném zkoušení a premiéře muzikálu Troja se začal opět intenzivně věnovat cvičení. „Mám takovou malou posilovnu doma, kterou občas využívám, ale chodím teď pravidelně cvičit, protože jsem na to neměl do premiéry čas a trochu to zanedbával. Skládal jsem písničky na album Pocity, které pokřtím 19. dubna v pražském Lucerna Music Baru. Na ten mejdan se moc těším,“ prozradil zpěvák, který si dá nyní s muzikálovými projekty pauzu.

Troja byla na delší dobu projekt, který nazkoušel. „Aktuálně hraji v pěti muzikálech, čekají mě koncerty, festivaly, letní zájezdy s Divadlem Broadway po celé republice, takže jsem si řekl, že výhledově žádné nové role zkoušet nebudu. Budu se věnovat práci, svému pejskovi, a hlavně sám sobě. Třeba se časem objeví v mém životě i holka pro život,“ dodal závěrem zpěvák.

Reklama

Další články

Načítám