Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už podruhé se Eva Decastelo (45) po boku rodiny svého partnera, fotografa Tomáš Třeštíka, vydala na předávání cen Český lev. „Jsem plus jednička,“ smála se moderátorka, která si svým modelem napravila reputaci pošramocenou v Brně na Plese v Intru, kam vyrazila jako harémová tanečnice.

Do pražského Rudolfina dorazila nejen s Tomášem, ale také jeho maminkou, dokumentaristkou Helenou Třeštíkovou, a sestrou Hanou. „Takže jsem vlastně plus jednička ke třem,“ upřesnila Eva, která oblékla klasické černé šaty s modrou vlečkou. „Jsou od Michaela Knota. U něj mám jistotu, že to bude elegantní a neudělám ostudu. Chtěla jsem být decentně za dámu a doufám, že to vyšlo,“ vzala si k srdci poslední kritiky.

Eva se připravovala i jako divák. „Nominované filmy jsem viděla a jednoznačně na mě udělal největší dojem Tancuj, Matyldo s Reginou Rázlovou. A pak mě nesmírně bavila Marta Issová v Úsvitu,“ vyzvedla ženské herecké herecké výkony.

A co Eva na natáčení? Na divadle už ji můžeme vídat roky, zahrála si v seriálech. „Moc ráda budu zase hrát a můžu prozradit, že už příští měsíc začínám opět něco točit, něco hezkého. A doufám, že to brzy uvidíte,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám