Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to půl roku, co se Marek Ztracený (39) se svými fanoušky podělil o velkou novinku ve svém životě. Záběry z tajné veselky s Marcelou odtajnil zpěvák poprvé v červnu v pražském Edenu. O svatbě nyní promluvil před kamerami a v dokumentu, který míří na obrazovky odtajnil i střípky ze soukromí.

„Svatbu jsem ve svém životě vůbec v plánu neměl. Já jsem tak daleko nedohlídnul a ani mi to nechybělo,“ říká Marek Ztracený v novém dokumentu. Marcelu si vzal hudebník letos 14. května, po čtrnácti letech společného vztahu. „Byl to jeden z nejromantičtějších momentů, jaké jsem zažil,“ řekl před kamerami v dokumentu Marek Ztracený: Cesta do Edenu, který se už od 16. prosince objeví na Voyo.

„Pamatuji si, jak jsem já, velký drsňák ze Šumavy, přemýšlel, jak mám sakra zadržet slzy. A plakal jsem. A jak jí to slušelo, byla krásná. A jak to vše dávalo smysl a malý byl šťastný,“ okomentoval svou veselku v dokumentu Ztracený, který u oltáře nezabránil velkému dojetí. Před kamerou odtajnil i detaily příprav, bez kterých se žádná svatba neobejde.

„Neměl jsem knoflíčky, takže mám piercingy místo manžetových knoflíčků, piercingy z Marcely pupíku, a neměl jsem ponožky, tak jsme ještě letěli koupit k Vietnamcům ponožky, které mi nejsou krátké,“ odtajnil zpěvák v dokumentu, ve kterém Ztracený pustí své fanoušky do soukromí, zavzpomíná na své hudební začátky a popíše, jakým strastem příprava tří obřích stadionových koncertů v Edenu čelila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám