Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tenistka Petra Kvitová (34) vyrazila za sluncem a odpočinkem. Jako cílovou destinaci své dovolené si vybrala exotický ostrov Mauricius, odkud svým fanouškům už poslala několik slunných pozdravů.

„Probudila jsem se v ráji,“ uvedla k fotografii z pláže, kde si dopřává i nějaké to osvěžující občerstvení. Na snímku také lehce vyniká Petry těhotenské bříško. Už letos se totiž stane poprvé maminkou, jak koncem minulého roku oznámila.

„Přejeme vám vše nejlepší do nového roku a zároveň se s vámi chceme podělit o skvělou novinku. V létě očekáváme miminko,“ uvedla tehdy v příspěvku s manželem Jiřím Vaňkem a také zveřejnila ultrazvuk.

Hvězdná tenistka a držitelka dvou grandslamových titulů je celoživotní sportovkyně. Není se tedy čemu divit, že i v době těhotenství a na dovolené si dopřává pohyb. Běh na páse pravidelně absolvuje ještě před snídaní s dechberoucím výhledem, který luxusní hotel nabízí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám