Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třetí filmovou premiéru během tří měsíců má za sebou herečka Petra Hřebíčková (44). Po snímcích Franta mimozemšťan a Matka v trapu nyní v kinech běží klasická romantická komedie Sladký život.

„Hrálo se mi skvěle, za partnera jsem měla Vladimíra Polívku, režíroval osvědčený Tomáš Hoffman, který má rád dobré příběhy, ví, co chce, a už jsem si ním pracovala. Těšila jsem se i na to, že jsem konečně mohla obléknout lékařský hábit, operovat a dělat Vladimírovi EKG. Sledovat bijící srdce je docela zážitek,“ smála se Petra, která ztvárňuje chiruržku.

Petra jako hrdinka romantických komedií posbírala už pěknou řádku hereckých partnerů. Ten její vlastní, herec Matěj Dadák, s nímž má tři děti, na ně ale nežárlí. „Ten poslední, Vladimír, je skvělý, přemýšlí nad postavou, je kreativní a navíc je galantní. Tak jsem se vedle něj, i když je o pár let mladší než já, cítila velmi dobře,“ vzpomínala na natáčení.

„Můj muž naštěstí není žárlivý. Té herecké profesi fakt rozumí. A buď tedy žárlivý není, anebo to nedává najevo. Takže je to v pohodě a jsem za to moc ráda,“ uzavřela Hřebíčková.

Reklama

Další články

Načítám