Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po rozchodu s bývalou partnerkou, s níž má ve střídavé péči syna Sebastiana, moderátor Petr Vojnar (48) dlouho toužil po úplné rodině. Už ani nevypadalo, že by se mu to mohlo podařit. S dlouholetou partnerkou Lenkou Weindlichovou se rozešel, poté prožil románek se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou (44).

S Lenkou k sobě ale opět našli cestu a svoji staronovou lásku stvrdili početím potomka. „Druhé dítě jsem si přál už dlouho, zadařilo se a vypadá to, že termín porodu má být v dubnu,“ řekl Super.cz, když oznamoval partnerčino těhotenství. Později také prozradil, že to bude druhý kluk.

Ten přišel na svět dnes, 18. dubna, krátce před jednou po poledni. A je to pořádný cvalík. Porodní váhu měl 4350 gramů. Partneři se prý dlouho nemohli dohodnout na tom, jak se bude jejich syn jmenovat. Vyřešili to šalamounsky, chlapeček dostal dvě jména.

„Každý máme jiný názor, asi si ve finále hodíme kostkou. Nebude to typické české jméno, máme ve hře asi tři. Možná to bude něco mezi, zdomácnělé, ale zároveň svým způsobem světové,“ uvedl ještě před porodem. Nakonec se chlapec jmenuje Tobias Cristopher.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám