Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to týden, co poslal z nemocničního lůžka pozdrav představitel nekompromisního primáře Máry ze seriálu Ordinace Robert Jašków. Teď se do péče lékařů dostala další hvězda oblíbeného seriálu. Petr Rychlý (58) neboli doktor Mázl během zkoušky spadl z jeviště a ošklivě si poranil nohu. Musel tak zrušit svá představení.

„Milí diváci a divačky, Vy, kteří míříte do Otáčivého hlediště do Českého Krumlova na představení Ženy Jindřicha VIII., kde hraji dvojroli, tak mám pro vás smutnou zprávu. Já jsem si bohužel při včerejší zkoušce přivodil velké zranění, spadl jsem z jeviště,“ svěřil se na sociální síti herec.

„Přivodil jsem si zranění nohy, velkou tržnou ránu, děkuji doktorům z Českých Budějovic a záchrance z Českého Krumlova za skvělé zacházení. Noha je sešitá, nemám nic zlomeného, mám tam patnáct štychů. Nedovoluje mi to roli odehrát,“ svěřil se Petr Rychlý s tím, že děkuje kolegovi, který se byl schopný roli rychle doučit.

„Včera v noci proběhla záskoková zkouška, které se ujal bezvadný kolega Tomáš Drápela. Nerušte cestu, vyplatí se to. Komedie se hrát bude,“ prozradil Petr Rychlý, který doufá, že se dá brzy do formy a rychle se na jeviště opět vrátí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám