Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od lékařského prostředí si ani během léta neodpočinul. Představitel nekompromisního primáře Máry ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 musel během prázdnin hned dvakrát pod kudlu. Z nemocničního lůžka teď poslal oblíbený herec Robert Jašków pozdrav.

„Jako takhle, během jedněch prázdnin, v rozmezí 38 dní, 2x v limbu, tj. dvě operace, to už mi fakt je*ne,“ svěřil se Robert na sociální síti a přidal snímky z nemocnice, kde je tentokrát sám za pacienta. „15.7. koleno, dneska, 22.8., rameno,“ upřesnil herec.

Zatímco koleno je, dle jeho vlastních slov, „v cajku“, s ramenem je to horší. „Rameno na maděru. Tak mi přátelé, prosím, držte palce, ať jsem rychle v pohodě,“ dodal Robert Jašków, který ani navzdory zranění neztrácí úsměv.

Brzké uzdravení herci začali přát nejen fanoušci, ale i kolegové, mezi prvními byl doktor Mázl. „Bobe, držím, a radši pěsti, to je štěstí,“ napsal Petr Rychlý.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám