Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavnostní uvedení muzikálu Troja si nenechal ujít zpěvák Petr Janda (81). Frontman skupiny Olympic dorazil do divadla s celou rodinou. Vedle manželky Alice mu dělaly doprovod i nejmladší dcery Anežka s Rozárkou.

A nutno říct, že zejména starší Anežka, která letos oslaví už 15. narozeniny, vyrostla jako z vody. Zpěváka už dokonce přerostla. Během přestávky vzal hudebník dcery také do zákulisí, ale jak sám přiznává, zatímco mladší dceru Rozárku hudba baví, ta starší na divadlo moc není, výborná je ale ve škole. Podobou tátu ale rozhodně nezapře.

Mladší Rozárka, která letos oslaví 12. narozeniny, je spíš na maminku. „Samozřejmě je po mně. Je mi podobná, celá maminka. To dobré má po mně, to špatné po Petrovi,“ svěřila se Super.cz Alice Jandová nedávno.

Petr Janda má ještě dvě dospělé dcery, zpěvačku Martu Jandovou a druhou nejstarší Elišku, která se před pár měsíci stala poprvé maminkou, a Petr Janda je tak čtyřnásobným dědečkem.

Související témata:
Alice Jandová

Reklama

Další články

Načítám