Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a zpěvačka Jitka Boho (32) má za sebou dlouho očekávanou premiéru muzikálu Troja. Na jevišti se objevila v jedné z hlavních rolí trojské Heleny a hned na začátku představení odbourala hlediště. Zamotal se jí jazyk a zaměnila jedno ze slůvek v textu vulgaritou.

Publikum okamžitě propuklo v hurónský smích. Jitka totiž v první písničce zpívá, že pozvedne číši, ale zamotala se do textu a vyslovila zkomolené slovo pí*a. Trapas na jevišti však ustála a okamžitě zpívala dál. Na svou první divadelní premiéru v životě tak rozhodně nikdy nezapomene.

Během představení i tak podala skvělý výkon a počáteční nervozita nakonec opadla. „Bylo to náročné, ale krásné. Moc jsem nespala, zrovna dnes se Rozárka probudila, že ji bolí ouško. Ale už to mám za sebou,“ svěřila se Super.cz po představení Jitka, která měla v hledišti rodiče.

„Čekají už na mě, že se převleču a půjdu za nimi. Partner je doma a pomáhá mu ještě jeho maminka,“ svěřila se Jitka, která se na následném večírku tatínkem i maminkou pochlubila. Během představení vystřídá Boho hned několik kostýmů, v jednom má dokonce umělé bříško, které si užívá.

Zeptali jsme se tak, zda by si dovedla představit, že bude potřetí maminkou. „Nedávno jsem říkala příteli, že rozhodně ne. Přítel naznačoval, že by chtěl za pár let holčičku, ale teď si říkám, nikdy neříkej nikdy. Teď mám práce dost s dětmi, ale nechala bych tomu pár let, je mi 32, tak možná ve 36 do třetice,“ dodala zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám