Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už na podzim opět vtrhne jako vítr na televizní obrazovky taneční show StarDance. Diváci jsou pochopitelně zvědaví, která známá osobnost to roztočí na parketu. Relativně brzy prosáklo jméno zpěvačky a herečky Lucie Vondráčkové (44), Česká televize ale jména zatím tají a oficiálně je teprve představí.

Kromě Vondráčkové se ve StarDance pochopitelně předvedou další zajímavá jména. Mladší generaci bude podle zdroje Super.cz na parketu zastupovat talentovaný herec Oskar Hes (25), kterého znají diváci například z filmu Bratři nebo série Král Šumavy.

Oskar v sobě ostatně nese taneční geny, jeho otcem je slavný choreograf a tanečník Richard Hes, který bohužel před deseti lety zemřel. Richard byl mimo jiné zakladatelem taneční skupiny Uno, kde působil i porotce StarDance Richard Genzer (57). I Oskarova maminka Marcela je bývalá tanečnice, takže o rady nebude mít mladý herec nouzi.

Ve StarDance by se prý měl objevit také herec Filip Blažek (50). Pohádkový princ Matěj z Nesmrtelné tety i drsný vyšetřovatel z krimi seriálů jistě potěší především divačky. StarDance je fyzicky náročná soutěž, ale Blažek patří k hercům, kteří se pravidelně udržují ve formě, takže by pro něj náročné tréninky neměly představovat velký problém.

„Když zrovna nejsem na zkoušce a nehraju, tak si ráno přivstanu, jdu s pejskem anebo jdu do posilovny nebo na můj oblíbený thajský box,“ řekl herec loni Super.cz. Není divu, že má vypracovanou postavu, jak mu to ale bude ladit na parketu, se musíme nechat překvapit.

Reklama

Další články

Načítám