Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Veronika Žilková (62) před vánočními svátky zalovila v archivu a pochlubila se fotkou své dcery Agáty Hanychové (38), když byla malá holčička.

Na dalším snímku pak zveřejnila snímek Agáty s jejím tatínkem Jiřím Hanychem. Fanoušci se hned začali rozplývat nejen nad roztomilou Agátou, řešili ale také podobu pana Hanycha s mladým princem Charlesem!

„Princ Charles v mládí,“ napsala jedna z fanynek. Další s tím ale nesouhlasila. „Nevím. Mně přijde taťka moc hezký proti princi, tak asi to vidíme každý jinak.“ Další komentáře se věnovaly podobě Agátiných potomků. „Tak Kryšpín je opravdu podobný panu Hanychovi a Rozárka je úplně jako malá Agáta,“ mínil jeden z nich. „Konečně si toho někdo všiml, že je Kryšpín po Agátě a Rozárka taky,“ souhlasil další.

„Agáta má uši po tátovi,“ všiml si pro změnu podoby Agáty s tátou další fanoušek. Samotná influencerka se svými dětmi ráda chlubí na sociálních sítích.

Vadí to ale tatínkovi Rozárky Jaromíru Soukupovi (55) i otci malé Mii Jakubu Prachařovi (40). „Bude se to řešit soudně. Nevěděla jsem, že se to dělá, ale přišlo mi předvolání,“ upřesnila Super.cz nedávno s tím, že v tomto případě jde o Miu.

A Agáta to nechápe. „Přijde mi to celé na hlavu, protože ty děti jsou mediálně známé, protože jsme mediálně známí. A zakazovat to teď? Mia je z toho hrozně nešťastná, protože jestli něco miluje, tak dělat se mnou živáky a tančit na TikToku. Tak jí to ukládám, a až se tatínkové rozmyslí, budu jí to tam moct dát,“ dodala.

Svá vnoučata ale na Instagramu ukazuje jejich babička Veronika Žilková. „Doufám, že je to v pohodě. Babičce to nezakázali, asi teď přijde druhá vlna,“ vtipkovala Agáta.

Reklama

Další články

Načítám